Sommar betyder Sommarkollo!

By admin on June 19th, 2013

(In Swedish)

Sommaren står för dörren och solen skiner! För mig betyder detta semester, sol och självklart Sommarkollo! Sommarkollo är samlingsnamnet på Microsofts seminarier under sommaren för partner och företagskunder, där du kan ta del av nyheter, teknik och annan intressant och användbar information som rör de senaste och hetaste produkterna. Delta på så många seminarier du vill – helt utan kostnad! Sommarkollo kommer till Stockholm, Göteborg och Helsingborg.

Själv kommer jag prata Exchange 2013 i Stockholm i augusti. Min halvdag kommer dels att handla om Exchange 2013 och dess nyheter men jag kommer också att fokusera på vad som är nytt för användarna och hur vi kan göra dem lyckliga, förbered dig på många demo av nya spännande funktioner!

Anmälan till en halvdag med Exchange 2013 den 13 augusti

Anmälan till en halvdag med Exchange 2013 den 20 augustiLeave a reply

You must be logged in to post a comment.